Evde Covid-19 Testi Nasıl Yapılır? Güvenilir Sonuç Verir mi?

Tüm dünyayı etkileyen COVID-19 salgınını kontrol altına almak için, aşının yanı sıra tanı testleri de kritik bir rol oynuyor. Belirti gösteren veya temaslı kişiler için test vazgeçilmez bir yöntem. Fakat günümüz dünyasında özellikle metropollerde hastaneye gitmek sorun yaratıyor. Metropolün trafiği, hastanelerin kalabalık ve riskli olması bu sorunlardan sadece birkaçı. Peki bu kadar sorunla karşılaşmadan risksiz şekilde COVID-19 testi yapılabileceğini biliyor muydunuz?

Evinden çıkmak istemeyen ve hastaneye gidemeyen kişilerin evinde ya da bulundukları ortamda sürüntü örneği uzman sağlık ekibimiz tarafından alınır ve laboratuvara gönderilir. Test sonucu oldukça hızlı bir şekilde çıkar ve kişi hemen bilgilendirilir. Evde izolasyon sürecine destek veren ve böylece enfekte olacak kişi sayısının artışını önleyen bu testler, hızlı tanı konulmasına da olanak tanımaktadır.

65 yaş üzerinde olan, evinden çıkmak istemeyen, hastaneye gidemeyen, hareket kısıtlılığı olan ve kronik hastalıkları nedeniyle risk grubunda yer alan ve bu nedenle izolasyon sürecinin bozulmaması gereken kişilerin yanı sıra; kapalı ve kalabalık alanlarda bulunmak durumunda kalan, sık sık yurtdışı ya da şehirlerarası seyahat eden ve yakınlarını ziyaret etmek isteyen kişiler için de evde PCR test uygulaması önemli bir seçenektir. Evde bakım hizmetleri yoluyla evde PCR, antikor veya diğer tıbbi testler için örnek alınması sağlık hizmeti almak isteyen kişinin işini oldukça kolaylaştırır.

Ayrıca daha önce COVID-19 geçirip geçirmediğini merak edenler ise, uzman sağlık ekiplerimiz sayesinde antikor testlerini olabilir. Bu sayede kişi daha önce hastalığı geçirip geçirmediğini öğrenir.

Evde COVID-19 testleri hizmetimizden yararlanmak için bize ulaşabilirsiniz. 

x
Yardıma mı ihtiyacınız var?

Ayrıntıları
bizimle görüşün

Dilerseniz sizinle doğrudan iletişime geçebileceğimiz bilgileri ve görüşmek istediğiniz konuyu bizimle paylaşın, en kısa sürede biz size ulaşalım.

444 68 18 info@wellpointevdebakim.com

Hemen Başvurun

“Gönder” butonuna basarak, kişisel verilerinizi işlemek için onay veriyorsunuz.